To the English version of Hornborg.se
Sök

CitatAtt ha Lars med i RUVeS projektgrupp känner jag  är en stor tillgång och lyckoträff.  Med sin erfarenhet och kompetens säkerställer han att projektet på ett strukturerat sätt får ut mesta möjligt av de aktörer som deltar i våra workshopar. 

/Anna-Lena Nilsson, eHälsoinstitutet, Linnéuniversitetet, projektledare RUVeS

Treårigt uppdrag: workshopledare för ehälsoprojektet RUVeS

2016-10-06

Idag blev det klart: Ehälsoprojektet RUVeS vid Linnéuniversitetet tecknar avtal med oss om workshopledartjänster för projekttiden fram till 2019.

eHälsoinstitutet vid Linnéuniversitetet har fått finansiering från Tillväxtverket till projektet RUVeS (Regional Utveckling inom Välfärdsteknologi och ehälsotjänster i Samverkan) som långsiktigt skall stärka små- och medelstora företags konkurrenskraft på ehälsomarknaden.

Projektet pågår under tre år och kommer att ta fram digitala lösningsförslag samt modell för utvecklingsprocessen i en öppen innovativ workshopmiljö.

Ur uppdragsprofilen: "en workshopledare som har praktisk erfarenhet av och metodkunskap kring att leda grupper mot gemensamma mål. Det är viktigt att du som workshopledare kan skapa en kreativ och engagerad miljö och har erfarenhet inom IT, eHälsa, utvecklingsprocessarbete eller motsvarande. Erfarenhet av samarbete mellan företag, offentlig sektor (vård och omsorg) och akademi är meriterande."

Lars Hornborg, foto Petter Hammarbäck— Jag är förstås både glad och hedrad över att bli utvald till detta uppdrag. Projektet RUVeS har potential att förändra marknaden, möjligheterna och innovationsförmågan inom området ehälsa och välfärdsteknologi. Känns riktigt roligt att få vara en del av den processen!

Lars Hornborg 

Mer information om RUVeS hittar du genom att KLICKA HÄR.

 
preload preload preload preload preload preload preload