To the English version of Hornborg.se
Sök

Engagerat styrelsearbete

Lars HornborgJag heter Lars Hornborg. Med över trettio års erfarenhet av att bygga, driva och leda företag är styrelsearbete en av de mer stimulerande uppgifterna jag vet. I min erfarenhetsbank finns både framgång och konkurs, utlandsetableringar och att ingå i en börskoncerns ledningsgrupp.

Jag har suttit som både ledamot och ordförande i några olika bolag, bl a Fresh AB. Välkommen att kontakta mig när det är dags för nya perspektiv, fler kompetenser, och de ibland annorlunda frågorna – oavsett om ni söker en ny styrelseledamot eller ett bra bollplank. 

 

Sju år med Fresh AB

Patrik Dahlberg

— Lars har inte bara tillfört expertkunskap inom ledarskaps- och IT-områdena, han har också ställt de udda frågorna och sett samband i fakta som ibland kan vara svåra att hitta. Med en stor portion social förmåga och humor har han dessutom bidragit till att skapa ett trivsamt, men också effektivt och givande styrelsearbete.

Jag kan varmt rekommendera Lars till andra styrelser där man söker en intelligent, allmänbildad människa som kan ifrågasätta skarpsynt, men samtidigt ställa de ledande frågorna som förlöser ett viktigt beslut. LÄS MER

Patrik Dahlberg, VD/ägare 1988-2012, Fresh AB

 
preload preload preload preload preload preload preload