Ryktena om min pensionering är starkt överdrivna


Ryktena om min pensionering är starkt överdrivna

Av Lars Hornborg

Jag har förstått att många i mitt nätverk fått för sig att jag gått i pension. 

- Men har inte du gått i pension, frågade en bekant som jag inte träffat på några år. Vi träffades på ett frukostmöte innan sommaren, och där och då insåg jag att han nog inte var ensam om den villfarelsen. 

Så jag får travestera det gamla kända citatet av Mark Twain (som hade rykte om sig att vara död): 

Ryktena om min pensionering är starkt överdrivna!

Mitt fokus numera

Det företag som jag tillsammans med min fru Silva startade 1998, Hornborg & Co AB, är fortfarande min plattform för både kunduppdrag och de egna utvecklingsprojekt jag driver, till exempel Terapeutonline.se och Coacheronline.se.

Det som ger mig mest inspiration och där jag också känner att jag tillför den allra bästa nyttan är i sammanhang som handlar om positiv förändring och utveckling - som workshopledare eller förändringsledare, som coach eller terapeut.

Det känns också gott att ibland bläddra igenom vad tidigare uppdragsgivare har sagt.

Vilka utmaningar sitter du med? 

Kanske dags för ett samtal? Du når mig på 070-5857046 eller mejla till lars@hornborg.se

Välkommen!

Lasse.

PS.

Jag har dragit ner något på vad jag vill engagera mig i:

  • Långuppdrag som inhyrd chef är ett exempel på sådant jag inte längre längtar efter.
  • Inte heller stora EU-projekt - de som upptog större delen av min tid under ett tiotal år, både som projektledare och som workshopresurs. Lärorikt, utvecklande och nog så komplext när uppdraget handlar om att få ihop näringsliv, akademi och det offentliga att dra åt samma håll i en region som består av två län med 20 kommuner. Det var roligt, det var utmanande - och allt har sin tid (som Alfons pappa sa).

Men det ger mig också utrymme att fokusera på rollen som förändringsledare.

DS.


.